от 1,6 не му върши работа ама мен ме интересува.дай някоя снимка.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колеги помощ Алфа 145 Боксьор 1.3
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеот 1,6 не му върши работа ама мен ме интересува.дай някоя снимка.----------
145 / 1.6 Boxer / 103hp--- ex
156 1.8 ts -- momo салон , 99
сега звъннах до ЕВРО-07 във Варна и ми казаха, че продават само мембранка за тоя регулатор. Доколкото си спомням някой каза, че е капсолован. Ако да как да я сменя тая мебрана. Другия вариант ще ходя до моргата под моста да видя там кво ще излезе.
Comment
-
регулатора
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеот 1,6 не му върши работа ама мен ме интересува.дай някоя снимка.Last edited by alex1; d.m.y г., 07:55.----------
145 / 1.6 Boxer / 103hp--- ex
156 1.8 ts -- momo салон , 99
при мене и двата вече са запушени изглежда е имало някаква модификация много преди да я взема колата. Говорим за този, който е от горе сочи към купето и е по-външен щото има и едни по-вътрешен. Чудя се кво да правя. Ще пусна снимки утре да дадете съвет.
Comment
-
Трябва да са отпушени,а на всичко отгоре и отворите са калибровани.Пробвай със стоманено жило.Най-добре е да ги свалиш с едни клещи.Зглобката е конусна и с малко усилие и въртене излизат.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
не знам какво са ти правили по системата колега,но на снимките изглежда нормално. ето ти схема
1- са ти горивните рейки с инжекторите
2- е демпфера
3- регулатора на налягане
4- е входящия бензин минаващ през демпфера и влизащ към инжекторите през маркуча 5
6- маркуча за излишното гориво излизащ отдолу на регулатора и отиващ към резервоара
7- вакумното маркуче на регулатораLast edited by kolev; d.m.y г., 17:37.точка
Comment
Comment