Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги помощ Алфа 145 Боксьор 1.3

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

от 1,6 не му върши работа ама мен ме интересува.дай някоя снимка.
    точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
      ок ама утре най късно във вторник
      ----------
      145 / 1.6 Boxer / 103hp--- ex
      156 1.8 ts -- momo салон , 99

Comment

сега звъннах до ЕВРО-07 във Варна и ми казаха, че продават само мембранка за тоя регулатор. Доколкото си спомням някой каза, че е капсолован. Ако да как да я сменя тая мебрана. Другия вариант ще ходя до моргата под моста да видя там кво ще излезе.

Comment

до колкото се сещам, тоя регулатор е неразглобяем. вероятно са гледали за ТС където се сменя само частта с мембраната.
          точка

Comment

да запечатан бил тр да търся втора употреба някой ако знае с какво може да се замени или замести да сподели иначе до тая морга дето ходих нямаха алфи с такъв двигател.

Comment

имам такъв регулатор от 145 1.3 боксер
              Alfa 145 1.3 Boxer 96', Alfa GTV 2.0 16V 96'

Comment

абе то всъщност и от 1,6 ти върши работа ама трябва целия да го вземеш с планката. на него му се сменя горната част с мембранката ама и тях ги няма нови по магазините.
                точка

Comment

регулатора

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                  Attached Files
                  Last edited by alex1; d.m.y г., 07:55.
                  ----------
                  145 / 1.6 Boxer / 103hp--- ex
                  156 1.8 ts -- momo салон , 99

Comment

мерси колега,само че вече си изкопах от моргата. ако колегата не си е намерил още,тоя ще му свърши работа.
                    точка

Comment

и аз намерих сега остава да го сложа и да намеря къде да пъхна тоя маркуч дето излиза от него

Comment

горе на колектора, сочи към купето. хайте слагай го и кажи как е. като го сменяте без цигари че бензин има там.
                        точка

Comment

при мене и двата вече са запушени изглежда е имало някаква модификация много преди да я взема колата . Говорим за този, който е от горе сочи към купето и е по-външен щото има и едни по-вътрешен. Чудя се кво да правя. Ще пусна снимки утре да дадете съвет.

Comment

отпуши ги,не може ли?
                            alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                            alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

Трябва да са отпушени,а на всичко отгоре и отворите са калибровани.Пробвай със стоманено жило.Най-добре е да ги свалиш с едни клещи.Зглобката е конусна и с малко усилие и въртене излизат.
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

не знам какво са ти правили по системата колега,но на снимките изглежда нормално. ето ти схема

1- са ти горивните рейки с инжекторите
                                2- е демпфера
                                3- регулатора на налягане
                                4- е входящия бензин минаващ през демпфера и влизащ към инжекторите през маркуча 5
                                6- маркуча за излишното гориво излизащ отдолу на регулатора и отиващ към резервоара
                                7- вакумното маркуче на регулатора
                                Last edited by kolev; d.m.y г., 17:37.
                                точка

Comment

Working...
                                X